width: 100%, height:1px
20px

Ski in BANSKO - Sezon 2024

Informatii despre statiune:

⛷DOMENIUL SKIABIL: de la 925mm pana la 2600m ⛷LUNGIMEA TOTALA A PARTIILOR: 70 km ⛷CEA MAI LUNGA PARTIE: 2.5 km ⛷PARTII SKI CROSS-COUNTRY: 5 km ⛷INSTALATII SKI: 1 gondola, 9 telescaune, 5 teleskiuri ⛷BUCURESTI – PAMPOROVO 442 km

width: 100%, height:1px

Descrierea statiunii BANSKO:

⛷ La 160km de Sofia, iubitorii sporturilor de iarna pot beneficia de cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria. Bansko este amplasat la o altitudine de 925m cu partii ce coboara de la 2600m pana la 2000m cu cel mai inalt varf Vihren de 2914m.

Bansko se bucura de zapada din luna decembrie si pana la jumatatea lunii mai, avand astfel cel mai lung sezon de ski. Statiunea a beneficiat de un process de modernizare ce se reflecta printr-un numar mare de hoteluri noi si multe alte facilitate pentru practicarea sporturilor de iarna, iar investitiile vor continua si in anii urmatori urmand ca vis-à-vis de telecabina sa se dezvolte o noua statiune cu hoteluri si apartamente luxoase.

⛷Situat in apropierea raului Glazane, in partea de nord-est a muntilor Pirin, beneficiaza de un domeniu skiabil de 70km, avand cea mai lunga partie de 2.5km si 15 instalatii de ski.

Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cauta oferta potrivita Selectează stațiunea si perioada din motorul de căutare de mai jos
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie