20px
20px

REGULAMENT

00
zile
:
00
ore
:
00
min
:
00
sec

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fringilla iaculis mi vel auctor. Integer molestie ex at mi elementum, eget vestibulum dui ullamcorper. Integer nec posuere tortor.

GIVEAWAY: Ți-am pregătit 2 vouchere X 100 EURO, valabile la achizitia unei vacante cu avionul in Turcia.

Unul dintre cele doua vouchere de 100 euro poate sa fie al tau!

Elegant Travel agentia ta de incredere din Tg-Jiu te surprinde in urmatoarea perioada cu un cadou

Este timpul potrivit sa ne planificam sejurul intr-o destinatie unde serviciile sunt la cele mai ridicate standarde . Poti caștiga un voucher in valoare de 100 euro pentru achizitionarea unui sejur in Turcia. Tot ce trebuie sa faci este dai follow paginii noastre de facebook, activezi notificarile si răspunzi în comentariu la intrebarea" Cu cine vrei sa mergi in vacanță in Turcia?" impreuna cu hashtag-ul #ElegantTravel


 

CUM PARTICIPI LA ACEST GIVEAWAY?

Pasul 1: Dai follow paginii noastre de facebook

Pasul 2: Intri pe pagina noastra de Facebook si lasi un comentariu la postarea cu giveaway cu raspunsul la intrebarea: Cu cine vrei sa mergi in vacantaimpreuna cu hashtag-ul #ElegantTravel

Daca ai urmat cei 2 pasi de mai sus, esti automat inscris in concurs. Vezi mai jos termenii si conditiile giveaway-ului, precum si conditiile de folosire a voucher-ului.


 

TERMENI SI CONDITII GIVEAWAY

1. De catre cine este organizat giveaway-ul?

"Agentia de turism organizatoare, Elegant Travel S.R.L Cod fiscal: RO3843535, Sediul Social: Sasa, Com. Danesti, Gorj, comercializeaza servicii turistice individuale si de grup, in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, sejururi, pachete luna de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, croaziere, bilete de avion.

Elegant Travel garanteaza cel mai bun raport calitate - pret. Astfel, oferim servicii de calitate (hoteluri atent selectionate, pachete cu zboruri operate de companii de linie, ghizi experimentati, tururi complete, etc.) la pretul corect, fara taxe suplimentare ascunse. "

Beneficiezi de Garanția serviciilor de calitate Elegant Travel

 


2. Cum poti participa si care este data limita de inscriere?

La acest concurs pot participa numai cetatenii romani cu varsta de minimum 18 ani la momentul inscrierii, avand domiciliul in Romania. Inscrierile in acest concurs se pot face pana la data de 17 Martie 2023, ora 23.59, 


3. In ce consta premiul si cum vor fi alesi castigatorii?

Premiul costa in 2 vouchere in valoare individuala de 100 euro, valabile pentru toate pachetele de zbor cu plecare din orice localitate  pentru destinatia Turcia, Voucherul este valabil pentru pachetele de pe site-ul agentiei noastre: http://www.eleganttravel.ro. Cei 2 castigatorii vor fi alesi in baza comentariilor postarii de pe Facebook, in urma a 2 extrageri, folosind site-ul commentpicker.com. O persoana poate lasa mai multe comentarii, insa un singur comentariu este luat in considerare pentru extragere.


4. Cum vor fi anuntati si contactati castigatorii?

Castigatorii vor fi anuntati public pe data de 18 martie 2023, pe pagina noastra de Facebook. Acestia vor fi contactati prin intermediul Facebook Messenger pentru a fi anuntati personal de castigarea premiului. Daca nu vor raspunde castigatorii extrasi initial, se va efectua o noua extragere random.


5. Pana cand pot folosi voucher-ul de calatorie?

Voucherul poate fi folosit pentru rezervarea de pachete turistice cu destinatia Turcia pana la data de 30.04.2023, valabil pentru calatorii pana la data de 01.09.2023.


6. Pot achizitiona mai multe pachete turistice, folosind voucher-ul castigat?

Da, se poate folosi voucherul pentru achizitionarea a doua sejururi, voucherul de 100 euro aplicandu-se in mod egal fiecarui sejur achizitonat, 50 euro/ rezervare.


RO: Acest concurs (giveaway) nu este administrat, suportat sau sponsorizat de catre Facebook. Orice informatie furnizata de catre utilizatori se face catre contact@eleganttravel.ro , nu catre Facebook. Orice sugestii, reclamatii sau cereri de informatii se fac catre contact@eleganttravel.ro . Prin participarea la acest concurs esti de acord cu termenii si conditiile.

EN: This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. You understand that you are providing your information eleganttravel.ro  and not to Facebook. By participating in this promotion you agree to a complete release of Facebook from any claims.

Colectarea datelor personale: Nu se colecteaza date personale in vederea inscrierii la acest giveaway.

 

Cauta sejurul perfect in motorul de cautare de mai jos Tine minte, voucherul se aplica doar pentru sejururi cu avionul in Turcia