Charter Hurghada - Fort Arabesque, cu plecare din Cluj Napoca

Note! 

1. Hotelul va efectua lucrari usoare de renovare in aripa de vest destinata Adults Only (West Bay). Renovarile au loc in interiorul camerelor fara deranj. Renovarile ar putea dura pana la sfarsitul lui Decembrie 2021.

In plus, hotelul construiește o altă piscină, dar acest proiect este situat in partea din spate a hotelului, fără a afecta facilitățile hotelului.

2. Vă rugăm să rețineți că, incepand cu 11.01.2022 pană la sfarșitul lunii februarie 2022, vilele cu vedere la mare din Fort Arabesque vor fi inchise pentru intreținere, fără a perturba oaspeții hotelului.

3. Vă rugăm să rețineți că in Fort Arabesque Resort are loc o nouă construcție a piscinei pentru copii. Proiectul se desfășoară fără deranjamente pentru oaspeți și se estimează că se va finaliza pană la sfarșitul lunii august 2022.

4. Proiectul  constructiei piscinei pentru copii se estimează că se va finaliza pană la sfarșitul lunii octombrie 2022.

5. Vă rugăm să rețineți că Fort Arabesque Resort executa partial lucrari de renovare  in cladirea  principală. Sunt lucrări interioare fără a afecta dotările hotelului. Lucrările urmează să fie finalizate pană la data de 01.05.2023,

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre Fort Arabesque, Makadi Bay, Egipt