Charter Hurghada - Arabia Azur Resort, cu plecare din Bucuresti
LOCALIZARE

Arabia Azur Resort 4* este situat pe malul Marii Rosii, la doar 8 km de Aeroportul International Hurghada.

FACILITATI

La Arabia Azur Resort 4* veti putea desfasura diferite activitati relaxante precum: o partida de bowling sau jocuri electronice, o zi linistita la piscina sau la plaja (sezlong, umbrela si prosoape), o sesiune de scufundari, snorkeling sau alte activitati acvatice, ori chiar o seara la bar, urmarind un spectacol. In acest timp, copiii se pot distra la unul din locurile de joaca special amenajate, sau la spectacolele tip discoteca cu jocuri interactive.
Hotelul mai pune la dispoitie si o sala spatioasa de conferinte, dotata cu videoproiector, flipchart, aparat de cafea, ceai si bufet cu gustari.

RESTAURANT

Restaurante tip bufet sau cu meniu a al carte: Pool Resaurant, Marina Beach Bar and Restaurant, Pattaya (specific thailandez), Bordiehms Restaurant (secific oriental si asiatic)
Baruri: East Bar (gustari, bauturi si sisha), Lobby Bar, View Bar, Lagoon Bar, Laurences Disco Bar, Hanava Sports Bar (+18).

CAMERE

Toate camere dispun de: A.C., T.V., minibar, balcon cu scaune si masa, fierbator, baie dotata cu cada, uscator de par, produse de ingrijire personala, halat si papuci.

STANDARD TWIN BED ROOM
STANDARD KING BED ROOM
SUITE SEA VIEW

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Constanta catre Arabia Azur Resort, Hurghada, Egipt